thinheniel napisał:
a czy ja mogę zmienić temat i nawiązać do budowy naszego forum? na czym się opiera podział na "niebieskich" i "czerwonych"? bo jakoś nie widzę związku... naturalnie o ksywki mi chodzi, które są w kolorach trójkolorowej tęczy, ale nie wiem, na jakiej podstawie się otrzymuje dany kolor ^_^ mi się tam mój czerwony podoba, ale wolałabym wiedzieć
uchylę rąbka tajemnicy
rada SG - zielony
gracz SG - czerwony
gracz Akademii - niebieski
nie zostało zgłoszone zapotrzebowanie na inny podział "kolorków"
kolorki są ściśle związane z grupami użytkowników - a to z prawami dostępu
można zastanowić się nad wprowadzeniem odrębnego kolorku dla Rad Akademii
Nie będzie podziału na aEP i bEP - gdyż zbliża się dzień kiedy zostanie stworzona jedna akademia...
RA - niech myślą kto i dlaczego nie powinien dalej grać z NAMI
gkasp napisał:
thinheniel napisał:
a czy ja mogę zmienić temat i nawiązać do budowy naszego forum? na czym się opiera podział na "niebieskich" i "czerwonych"? bo jakoś nie widzę związku... naturalnie o ksywki mi chodzi, które są w kolorach trójkolorowej tęczy, ale nie wiem, na jakiej podstawie się otrzymuje dany kolor ^_^ mi się tam mój czerwony podoba, ale wolałabym wiedzieć
uchylę rąbka tajemnicy
rada SG - zielony
gracz SG - czerwony
gracz Akademii - niebieski
nie zostało zgłoszone zapotrzebowanie na inny podział "kolorków"
kolorki są ściśle związane z grupami użytkowników - a to z prawami dostępu
można zastanowić się nad wprowadzeniem odrębnego kolorku dla Rad Akademii
Nie będzie podziału na aEP i bEP - gdyż zbliża się dzień kiedy zostanie stworzona jedna akademia...
RA - niech myślą kto i dlaczego nie powinien dalej grać z NAMI
a thinheniel jest " czerwony " mimo,że to akademik ???
Sierżant
oj tam mi zazdraszczasz i tyle
sama się właśnie chciałam zapytać, jak to się stało, ale właściwie już się przyzwyczaiłam do swojej czerwieni, więc nie trzeba tego zmieniać
to taki... bardziej kobiecy kolor ^_^
gregh napisał:
ja to już ze 2 lata chyba gram , grałem na poprzedniej wersji s1, grałem na niedawno zakończonym s2, troche na s8 i na speedzie
Jak sie gra na speedzie???
Kapitan
na speedzie gra sie po prostu duuuzo szybciej
Poborowy
dokładnie większa produkcja itd:D
mam magazyny i spichlerz na poziomie 20 ( adnotsacja ,ze jest całkowicie rozbudowany ).Pałac ma na poziomioe 19 . Chce rozbudować pałać do 20 i tam jest adnotacja ..." najpierw nusisz rozbudować magazyn ..." Jak to zrobić ????????
bundy30 napisał:
mam magazyny i spichlerz na poziomie 20 ( adnotsacja ,ze jest całkowicie rozbudowany ).Pałac ma na poziomioe 19 . Chce rozbudować pałać do 20 i tam jest adnotacja ..." najpierw nusisz rozbudować magazyn ..." Jak to zrobić ????????
Musisz wybudowac 2 magazyn.
Kapitan
Pablo76 napisał:
bundy30 napisał:
a szczerze to u mnie 2 magazyny i spichlerze to bezwzględne minimum! najlepiej wszystkie wolne miejsca w osadzie zabudowywać magazynami i spichlerzami - surka się nie przeleje w razie czego a jak ktoś nas zaatakuje katasami to nie obudzimy się z ręką w nocniku, że pojemność w razie całkowitego zniszczenia to zaledwie 800
Dek22 napisał:
Pablo76 napisał:
bundy30 napisał:
a szczerze to u mnie 2 magazyny i spichlerze to bezwzględne minimum! najlepiej wszystkie wolne miejsca w osadzie zabudowywać magazynami i spichlerzami - surka się nie przeleje w razie czego a jak ktoś nas zaatakuje katasami to nie obudzimy się z ręką w nocniku, że pojemność w razie całkowitego zniszczenia to zaledwie 800
dziękuję !