Gość
*1. Czemu chcesz się dostać akurat do Areny-EP? , szukam stabilizacji w sojuszu
* 2. Podaj link do swojego profilu. http://s1.travian.pl/spieler.php?uid=35239
* 3. Czy znasz kogoś z Areny-EP? Czy z kimś z nas kiedyś współpracowałeś?nie, nikogo nie znam z nikim nie wspolpracowalam.
* 4. Czy jesteś/byłeś przez kogoś atakowany? Czy masz z kimś konflikty? Bylam atakowana przez Z.L.C.B. ostatnie 3 dni, 150 atakow. Nie mam z zadnym z graczy konfliktow.
* 5. Czy byłeś w jakimś innym sojuszu? Jeśli tak to dlaczego z niego odszedłeś? Bardzo dlugi okres bylam w Tsunami, szukam stabilizacji, a takze gry offensywnej a nie tylko deffensywnej.
* 6. Kogo z Areny-EP masz najbliżej siebie? Kozanostra, jerramino, toscani2, Dek22, fryta.
* 7. Czy masz jakieś doświadczenie w Travianie? s1, 2 x serwer "speed"
* 8. Jaka jest Twoja strategia/plan rozwoju? poprawic ekonomie w osadach po atakach z poprzednich dni, wzmocnic jeszcze deff, odbudowac wojsko off do pierwotnego stanu.
* 9. Jak długo zamierzasz grać? czy wakacje nie wyeliminują Cię z gry? ma to pytanie nie potrafie odpowiedziec w pelni, wakacje nie maja wplywu na gre w traviana.
* 10. Napisz coś od siebie (coś co skłoni nas do przyjęcia właśnie Ciebie) mam nadzieje ze moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie i na dluzsze pogaduszki spotkamy sie na priv lub forum....
* 11. Podaj swój wiek 30 lata
* 12. Czy masz sittera do swojego konta a jak tak to kto nim jest? nie posiadam sittera, loguje sie kilka razy dziennie.
Ja jak zawsze muszę ponarzekać:
- wczoraj Twoja stolica była zjechana z 1054 na 850 - tylko? kamieniarz 20 lvl?
Położenie Twoich osad dobre, możemy pomóc bezproblemowo.
Tak więc nie widzę przeszkód lecz w Twoim przypadku ZAPa wyślę po konsultacji z namiestnikami.
pozdrawiam i proszę o chwileczkę cierpliwości
Gość
markobolo napisał:
Ja jak zawsze muszę ponarzekać:
- wczoraj Twoja stolica była zjechana z 1054 na 850 - tylko? kamieniarz 20 lvl?
Położenie Twoich osad dobre, możemy pomóc bezproblemowo.
Tak więc nie widzę przeszkód lecz w Twoim przypadku ZAPa wyślę po konsultacji z namiestnikami.
pozdrawiam i proszę o chwileczkę cierpliwości
3 dni temu miala 1060 a dzisiaj ma 825
tak, kamieniarz na 20 lvl.
wiec dalej czekam na odpowiedz.
pozdr.
Ładnie zjechana x]
Mi się podanie spodobało tylko szkoda że tak ją jedzie ten Z.LC.B x/
No ale mam nadzieje że reszta ją poprze bo mi się podoba i jestem za~!
Powodzenia w dalszej kandydaturze do soja
Od wczoraj koleżanka Elkus jest w Wikach K, nasz sojusznik więc nie jest to problem.
Rozmawiałem z nią i życzyłem powodzenia - trochę przykro, że składała podania w różnych sojuszach. Lecz w jej sytuacji to była konieczność...
Temat do zamknięcia.